Knoppen in de browser aanpassen

In de browser (het internetprogramma) ziet u boven de adresbalk allerlei knoppen staan.
Wist u dat u in Internet Explorer
nieuwe knoppen kunt toevoegen en degene die u niet gebruikt kunt verwijderen?

Boven de witte adresbalk (waar u het internetadres intypt) ziet u enkele knoppen staan, zoals Stoppen en Verversen. Klik met de rechtermuisknop op een leeg plekje tussen of naast de knoppen. Selecteer ‘Aanpassen’. U ziet een schermpje verschijnen met twee vensters erin: de linker bevat alle knoppen die er beschikbaar zijn, de rechter bevat de knoppen die actief zijn in de browser.

Nieuwe knop toevoegen Als u een nieuwe knop wilt toevoegen, selecteert u deze in het linkervenster. U kiest ‘toevoegen’ en u ziet dat de knop in het rechter venster verschijnt.

Ongebruikte knop verwijderen Als er knoppen zijn die u niet veel gebruikt, is het handig deze weg te halen. Zo maakt u plaats voor een andere knop. U selecteert in het rechtervenster de knop die u niet meer nodig heeft. U klikt vervolgens met de muis op ‘Verwijderen’ en u ziet dat de knop uit het rechtervenster verdwijnt.

Als u klaar bent met het toevoegen of verwijderen van de knoppen, dan kiest u voor ‘Sluiten’.  Deze tip werkt voor Internet Explorer


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *